Referenties

van Caerin

Caerin heeft voor een aantal dagbestedingen al leuk werk mogen doen. Onder onze bedrijfsfilm vindt u een aantal referenties waarvoor wij hebben mogen werken. Maar neem ook even de tijd om onze bedrijfsfilm te bekijken. Hier leggen we kort uit, via een animatie, van wat wij o.a. kunnen betekenen voor de dagbestedingen / dagactiviteiten. Wilt u meer weten over onze dienstverlening klik dan hier of neem vrijblijvend contact met ons op.

Grand Café Alleman

Dankzij de mannen van Caerin hebben wij van een minder goed lopend restaurant een geweldig succesvolle onderneming gekregen. Ik noem het expres onderneming aangezien ze tevens onze denkwijze hebben aangepast. We hebben leren werken met andere methodes en draaien nu een onderneming die ons aanspreekt en past bij ons beleid. 's-Heerenloo is erg te spreken over onze samenwerking.

-

Kringloopwinkel Goed Bezig

Goed Bezig was in Nijkerk bekend qua naam maar niet qua imago. Om hier een gezicht aan te geven hebben we aan Caerin gevraagd of ze met een concept wilde komen.

Tijdens een tweede gesprek met ze kwamen we snel met een mooi voorstel. Hiermee konden we middels eigen mogelijkheden de etalage al snel actief en leuk  maken. De presentatie was ontzettend motiverend voor ons. We hebben dit direct in gang laten zetten en we zijn er erg blij mee. Ondertussen hebben we pandbelettering, een website en een folder huis-aan-huis laten verspreiden.

-

Prins Heerlijk Nijkerk

Prins Heerlijk is een restaurant in Nijkerk welke door de locatie moeite had om naamsbekendheid op te bouwen. Doordat het concept totaal anders is dan wat men verwacht heeft de huisstijl, de inrichting maar vooral de menukaart een flinke aanpassing doorlopen.

De reacties zijn overweldigend. Meer positieve reactie dan verwacht. Het concept bepaald de doorloop in onze reserveringen. We zitten van het begin nu elk weekend vol en dat hadden we niet dirven hopen.

-
Contact
Een selectie van onze diensten:
 • Caerin Quickscan
  QuickScan
 • Dagbesteding Caerin
  Voorbereidingsfase
 • Realisatiefase
 • Dagbesteding Caerin
  Exploitatiefase
 • Zoekjedagbesteding.nl