Over ons

Wie is Caerin

Caerin B.V. is in 2013 opgericht door Maurits Aalderink en Ronald Brands. Deze oprichting was het logische gevolg van eerder samenwerkingen binnen diverse projecten. De samenwerking tussen de partijen met ieder hun eigen professie leidde ondermeer tot succesvolle verbeteringen in bestaande en nieuwe dagbestedingen. Dit betreft zowel bestaande als nieuwe dagbesteding(s)formules binnen en buiten de regio.

Reden genoeg om de handen in één te slaan en zich te richten op het adviseren van zorgbedrijven die door de wijzigingen in het overheidsbeleid steeds meer en beter bedrijfskundig te werk moeten gaan.

Maurits Aalderink is bedrijfskundige en dga van Vestaal Vastgoed een onafhankelijke, professionele partner voor bedrijven en instellingen (zowel regulier als in de zorg) op het gebied van realisatie van vastgoed. Hij heeft veel kennis en ervaring met bestemmingswijzigingen en begeleiden van de ontwikkeling/realisatie van (zorg)woningbouw en bedrijfspanden voor opdrachtgevers. Daarnaast is Maurits Aalderink van oorsprong bedrijfskundige en adviseert projecten ook ten aanzien van de exploitatie en de verbetering daarvan.

Ronald Brands is dga (samen met zijn compagnon Ernst Admiraal) van Merk Meester en is begin 2010 ontstaan uit het samengaan van twee jonge Harderwijkse bedrijven. Deze nieuwe onderneming is een unieke combinatie van creatieve en technisch onderlegde communicatie- en reclameprofessionals. Er wordt gewerkt aan innovatieve reclameconcepten, zowel voor kleine ondernemingen als multinationals. Zowel online als offline, maar met name in de combinatie van verschillende media; crossmedia. Merkmeester maakt websites in eigen beheer en zorgt voor een optimale profilering van een onderneming.

Tot nu toe hebben zij mogen werken aan projecten van verschillende marktpartijen: ’s HeerenLoo, Het Seminarie, Gemeente Rhenen, FirstClass (Zutphen) en Uwoon. Tevens is Caerin initiatiefnemer van de website: www.zoekjedagbesteding.nl welke vanaf 2014 meer in de belangstelling gaat komen.

Dagbesteding wordt ondernemen

Naar verwachting zal de komende jaren bijna de helft van het budget verschuiven van de AWBZ naar de gemeente in de Wmo. In allerlei zorgbudgetten wordt gesneden, direct of indirect. Deze ontwikkelingen hebben grote gevolgen voor het bestaansrecht van veel aanwezige en nieuwe dagbestedingsprojecten.

Lees meer

Wat biedt Caerin?

Voordat een idee daadwerkelijk tot uitvoering komt, gaat er heel wat aan vooraf. Voordat het eerste kopje koffie geserveerd wordt of de eerste dieren in de wei lopen, zijn er heel wat hoofdbrekens de revue gepasseerd.

Lees meer

Voor wie is Caerin?

Onze doelgroep voor bovenstaande is tweeledig. Aan de ene kant richten wij ons op instellingen die zich bezighouden met wonen, zorg en welzijn van mensen met een beperking.

Lees meer
Contact
Een selectie van onze diensten:
 • Caerin Quickscan
  QuickScan
 • Dagbesteding Caerin
  Voorbereidingsfase
 • Realisatiefase
 • Dagbesteding Caerin
  Exploitatiefase
 • Zoekjedagbesteding.nl