Voorbereidingsfase

Voordat er gestart kan worden om een dagbesteding aan te pakken wordt er gewerkt met een voorbereidingsfase-plan. Dit plan bestaat uit een aantal facetten die noodzakelijk zijn om tot een gedegen conclusie te komen. Hieronder staat o.a. beschreven wat daarin in meegenomen wordt.

*

Bedrijfsplan

Alvorens het initiatief daadwerkelijk tot uitvoering komt, is het verstandig alle plannen in kaart te brengen. Wij zetten een bedrijfsplan op waarin het idee uitvoerig wordt beschreven. Dit plan is te gebruiken voor het
aanvragen van financiering, vergunningen en andere trajecten waar derde partijen aan te pas komen. Tevens geeft het een leidraad voor het verdere traject tijdens het uitrollen van het initiatief.

*

Vastgoedadvies

Een goede huisvesting is cruciaal voor het initiatief. De grootte, locatie, bereikbaarheid, parkeergelegenheid en energieverbruik spelen een belangrijke rol voor de uitvoering van het initiatief. Vergeet daarbij niet de uitstraling en inrichting van het onderkomen. Zowel medewerkers als gasten dienen zich thuis te voelen. Binnen onze organisatie werken| specialisten op dit gebied om u van een gedegen advies te voorzien. Dit advies reikt van een zoektocht naar een geschikt pand tot projectbegeleiding bij het inrichten van een nieuwe of bestaande locatie. Denk hierbij ook aan het vergunningstraject, huurcontracten, tekenwerk, indeling, renovatie, bestemmingsplannen en andere procedures.

*

Financiering

Wij staan u bij als het gaat om het financieringstraject. Hoe hoog zijn de budgetten en waar komen ze vandaan? Hoe snel worden de kosten terugverdiend en wanneer draait het initiatief zelfs winst? Daarnaast verzorgen we tevens begeleiding bij het in kaart brengen van de financiële situatie ook tijdens de uitvoering van het initiatief.

*

Bedrijfsconcept

Caerin voorziet u van advies bij het opzetten van een initiatief. Dit kan beginnen bij het opzetten van het idee tot de uitvoering ervan.
- Wat houdt het initiatief in? (restaurant, winkel, etc…)
- Wat is de doelgroep?
- Wat zijn de producten?
- Waar gaan we het initiatief uitvoeren?

Het zijn slechts enkele vragen die beantwoord worden om het concept te bepalen.

Naar overzicht
Contact
Een selectie van onze diensten:
 • Caerin Quickscan
  QuickScan
 • Dagbesteding Caerin
  Voorbereidingsfase
 • Realisatiefase
 • Dagbesteding Caerin
  Exploitatiefase
 • Zoekjedagbesteding.nl