Projecten

UWOON

Onlangs is door een woningbouwvereniging bij Caerin de vraag neergelegd, om een samenwerking tussen zorgpartijen en de woningbouwvereniging te begeleide, zodat leegstaande ruimte opnieuw in gebruik genomen kon worden. De samenwerking vindt plaats op het vlak van zorg- en welzijnsdiensten in de wijk, waarmee het pand van deze woningbouwvereniging een toekomstbestendige invulling krijgt.

Lees meer

Gemeente Harderwijk

Lees meer
Grand Café Alleman

Grand Café Alleman

Grand Café Alleman is een bijzonder bedrijf. In hun restaurant werken collega´s met een beperking onder professionele begeleiding. De medewerkers zijn werkzaam binnen de keuken,bar en bediening.

Lees meer
Het Seminarie Amersfoort

Het Seminarie Amersfoort

In het hart van Amersfoort staat de Seminarie der oude Clerezy, zoals de oude vestiging oorspronkelijk heet. Dit is een hoog oprijzend, 18e eeuws huis van drie verdiepingen. Het complex bestaat uit drie monumentale gebouwen van het voormalig oud-katholiek seminarie (1725): het jongenshuis, het herengebouw en de kapel.

De vestiging zal geschikt worden gemaakt voor een woonzorgcomplex met 22 appartementen.

Lees meer

Kringloopwinkel Goed Bezig

Bij Kringloopwinkel Goed Bezig gaan goederen een tweede leven leiden. Bijvoorbeeld een oude stoel waar u geen waarde meer aan hecht en waarmee u anderen blij kunt maken. Of goede kleding die u niet meer draagt.

Lees meer

Prins Heerlijk Nijkerk

Prins Heerlijk is een samenwerkingsverband tussen ’s Heeren Loo, en de Protestant Christelijke Stichting Ouderenhuisvesting te Nijkerk. In Prins Heerlijk werken ze met een mooie uitdaging, en dat is de gast een complete smaakbeleving geven met een bijzondere grondslag vanuit hun medewerkers.

Lees meer
Contact
Een selectie van onze diensten:
 • Caerin Quickscan
  QuickScan
 • Dagbesteding Caerin
  Voorbereidingsfase
 • Realisatiefase
 • Dagbesteding Caerin
  Exploitatiefase
 • Zoekjedagbesteding.nl