Diensten

Een overzicht van onze diensten

Voordat een idee daadwerkelijk tot uitvoering komt, gaat er heel wat aan vooraf. Voordat het eerste kopje koffie geserveerd wordt of de eerste dieren in de wei lopen, zijn er heel wat hoofdbrekens de revue gepasseerd. Hier vind u de verschillende diensten nader uiteen om het initiatief daadwerkelijk tot uitvoering te brengen.

Caerin Quickscan

QuickScan van uw dagbesteding

Twijfelt u over de functionaliteit van de dagbesteding? Twijfelt u of alle elementen in de bedrijfsvoering van de dagbesteding benut zijn? Wilt u weten of er meer uit de bedrijfsvoering is te halen? Caerin biedt een QuickScan, die de bedrijfsvoering van de dagbesteding analyseert en adviseert. Met deze QuickScan wordt er inzicht gegeven in kansen en risico’s.

Lees meer
Dagbesteding Caerin

Voorbereidingsfase

Voordat er gestart kan worden om een dagbesteding aan te pakken wordt er gewerkt met een voorbereidingsfase-plan. Dit plan bestaat uit een aantal facetten die noodzakelijk zijn om tot een gedegen conclusie te komen. Hieronder staat o.a. beschreven wat daarin in meegenomen wordt.

Lees meer

Realisatiefase

Na een goed en gedegen businessplan kan er gekeken worden naar de realisatiefase. Een onderdeel wat een intensieve samenwerking vraagt met de dagbesteding. Zoals het personeel altijd roept; het leuke gedeelte.

Lees meer
Dagbesteding Caerin

Exploitatiefase

Soms is de nazorg belangrijker dan het traject ervoor. Er worden afspraken gemaakt om samen maandelijks of per kwartaal samen te bespreken wat de ontwikkelingen zijn. Waar er aanpassingen moeten komen? Welke acties er moeten komen... ga zo maar door.

Lees meer

Zoekjedagbesteding.nl

Dé online vacaturebank voor dagbestedingsprojecten. Dit landelijke initiatief zorgt ervoor dat dagbestedingsprojecten en werkzoekenden elkaar vinden. Op de website kunnen vacatures worden geplaats én worden gevonden. www.zoekjedagbesteding.nl

Lees meer
Contact